Pooblaščeni uvoznik in distributer za ročne lutke living-puppets® in Kumquats®

Prenesi si:

Zadnji članki:

Megi na morju

Prikaz igre in učenja z ročno lutko na družinskem izletu. Zabavno in zanimivo za otroke in odrasle.

Kumquats ročne lutke

Ročne lutke Kumqats spadajo med velike ročne lutke. Primerne so za otroke od 4. leta naprej. Zgornje starostne meje za uporabno ročnih lutk ni. Upravljanje teh lutk je zelo enostavno. Lutkar lahko z rokami premika glavo, jezik, usta in roke ročne lutke. Lutke so oblečene v različna oblačila, ki se lahko odstranijo in perejo na pri temperaturi do 30°, tudi v pralnem stroju. Obuvala se pri ročnih lutkah Kumquats ne morejo odstraniti.

Mnenja strank

Stranke nam posredujejo svoja mnenja o uporabi ročnih lutk. Veseli bomo vseh novih predlogov, mnenj in dogodivščin.

Deli svoje mnenje

Izvedli smo žrebanje za ročno lutko zajček izmed vseh, ki so poslali svoje mnenje glede uporabe ročnih lutk. Hvala vsem za sodelovanje.

Svet ročnih lutk

Pozitivni učinki ročnih lutk so dokazani na vseh ravneh v vrtcu in šoli. V celotnem pedagoškem procesu so skoraj da nepogrešljivi pripomočki za učenje, Za spoznavanje sebe in okolice, igranje in tudi za terapevtske namene, Priporoča se tudi pri vsakodnevnem delu s starejšimi.

Ročne lutke so resnično nekaj posebnega. Vsaka lutka ima svoj značaj. Razlikujejo se po skupinah, obrazih in materialih iz katerih so ročne lutke izdelane.

Primerne so za vse generacije. Pri malčkih lahko služijo kot ninica ali pa kot igrača. Starši ali vzgojitelji lahko z ročnimi lutkami pripomorejo k boljšemu razvoju otrok. V vrtcu se lahko uporabljajo za igro in učenje. V veliko pomoč so tudi pri različnih specialistih, kot so logopedi, psihologi in psihoterapevti. Pri odraslih se lahko ročne lutke uporabljajo kot animacija in razvijanje posebnih sposobnosti, kot je lutkarstvo, animacija ob predavanjih in podobno. V domih za ostarele in v zdravstvenih zavodih so pa v veliko pomoč pri premagovanju stisk in osamljenosti.

Ročnim lutkam se lahko brezpogojno zaupa. So varen pristan za vse vaše zamisli, skrbi in dvome. Ročna lutka oživi takoj, ko v njo vstavimo dlan ali roko. Premikanje ust, glave in zraven govoriti je nekaj, kar morate preizkusiti.

Vse ročne lutke so preizkušene in imajo oznako skladnosti CE. So enostavne za vzdrževanje. Perejo se pri 30 °C. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov.

Ročne lutke so resnično prijatelji za vse življenje. Ročne lutke prihajajo iz skupine Living Puppets ®

Ročne lutke so primerne za pripravo lutkovne predstave v vrtcu ali doma. Z njimi lahko animirate tudi svoje sodelavce ali poslušalce na seminarjih. Velike lutke so kot nalašč primerne za različne seminarje, predstave, terapevtske namene in izobraževanje. Ročna lutka, kot sta Kovid ali Giza sta primerni za izobraževanje o higieni in preprečeavnju širjenja virusov, kot je Covi19

Uporaba ročnih lutk na seminarjih in sestanki, je zelo koristna. V uvodu v sestanek ali seminar je potrebno narediti nagovor in sprostiti poslušalce. Zakaj takrat ne bi uporabili ročne lukte in skupaj z njo prebili led. Uživajte z ročnimi lutkami na vsakem koraku.

 

Velike ročne lutke

Velike ročne lutke

Velike, mimične ročne lutke iz spletne trgovine https://rocnelutke.si so predstavnice lutk, ki so...