Pooblaščeni uvoznik in distributer za ročne lutke living-puppets® in Kumquats®

Ročna lutka Megi je bila na družinskem oddihu v začetku aprila 2022. Skupaj smo preživeli čudovit teden. Med igro in učenjem nas je vedno spremljala ročna lutka.
Prikaz igre in učenja z ročno lutko na družinskem izletu. Zabavno in zanimivo za otroke in odrasle.

Sledi ročnim lutkam

Posnetek je posnet z amatersko kamero in obdelan v manjšo resolucijo, saj smo vem želeli prikazati enostavnost uporabe ročne lutke. Posnetek je bil narejen v Sloveniji v Simonovem zalivu med počitnikovanjem v San Simon Izola resort

Zgodnji spomladanski dnevi so nam omogočili opazovanje meduz. Plavale so zelo počasi in čisto na gladini. Meduze, imenovani veliki klobučnjaki ali Rhizostoma pulmo.

Ročno lutko Megi sem uporabil spontano, brez priprave in dogovora. Levo roko sem enostavno vstavil v glavo ročne lutke. Desno roko pa v njeno desno roko in se prepustil igri in pogovoru.

Megi spada v skupino ročnih lutk Living-Puppets. Obraz je narejen iz pliša. Obleka ročne lutke se lahko sleče in opere. Slečejo se lahko tudi sandali. Kitke na glavi se ne dajo razčesati. V kolikor bi želeli oprati ročno lutko si lahko o negi ročne lutke preberete več na povezavi .

Brezplačna predstavitev uporabe ročnih lutk

Z ročnimi lutkami iz www.rocnelutke.si je življenje lahko lažje. V podjetju Aleksander Onišak s.p. vam nudimo brezplačno predstavitev ročnih lutk vsem podjetjem, zavodom in ustanovam. Predstavitve izvedemo tudi na vašem naslovu.

V spodnji formular vpišite podatke in vas kontaktiramo glede termina predstaviteve ročnih lutk.

1 + 10 =