Pooblaščeni uvoznik in distributer za ročne lutke living-puppets® in Kumquats®

Mimične lutke – velike ročne lutke

Velike mimične ročne lutke so znane po celem svetu. Čeprav so najbolj poznane iz šovov talentov po celem svetu, so ročne lutke uporabne tudi izven soja žarometov televizijskih studijev. Pri nas vam svetujemo glede uporabe in nakupa mimične lutke.

Ročne lutke, ki jih lahko najdete v rocnelutke.si so različnih znamk proizvajalcev. Velike mimične ročne lutke nam ponujata dva proizvajalca. Oba proizvajalca sta iz Nemčije in imata preverjeno kvaliteto ročnih lutk. Living-Puppets® ročne lutke so poznane kot lutke za zabavo in učenje. Ročne lutke imajo 1 leto garancije od dneva nakupa. Living-Puppets ponujajo različne tipe ročnih lutk. Danes bi vam želel predstaviti velike mimične ročne lutke. Več kot 10 različnih velikih mimičnih lutk tega proizvajalca lahko izberete v naši spletni trgovini.

Največji in specializirani proizvajalec velikih mimičnih ročnih lutk je podjetje Kumquats iz Nemčije. Ročne lutke imajo 5 let garancije in so nekoliko bolj primerne za dolgoročno uporabo ročnih lutk v profesionalne namene. Te ročne lutke se uporabljajo predvsem v zdravstvenih in vzgojno izobraževalnih ustanovah. Ker imajo ročne lutke tudi zobe, so te ročne lutke primerne za logopede.


Ročne lutke, pri katerih se lahko premikajo roke in prsti, glava, usta, jezik in imajo tudi zobe se uporabljajo na različnih področjih.

  • logopedija
  • zdravstveni nameni
  • terapevtski nameni
  • v domovih za ostarele (demenca)
  • zabava
  • motivacije
  • ventrilokvizem
  • v prodaji in predstavitvah

Predstavitev večjih razlik velikih mimičnih ročnih lutk si lahko ogledate na posnetku.

Večje razlike med velikimi mimičnimi ročnimi lutkami.

Ali ste v dvomih, katera ročna lutka je primerna za vas?

Za vas imamo rešitev. V kolikor ste podjetje, zdravstvena ali vzgojno izobraževalna ustanova vam nudimo brezplačno predstavitev ročnih lutk. Dogovorimo se lahko, da nas obiščete v naših prostorih na Kardeljeva cesta 77, 2000 Maribor, ali pa se dogovorimo za predstavitev na vašem naslovu.

Za več informacij smo vam na voljo na info@rocnelutke.si ali na 051 630 589 (Aleksander).