Pooblaščeni uvoznik in distributer za ročne lutke living-puppets® in Kumquats®

Babica in Erik

Poučne lutkovne epizode, kjer so rešitve najdene skozi pogovor in igro. video iz www.spletnioder.si

Naša ročna lutka Erik in še mnogo ročnih lutk iz www.rocnelutke.si so bili izbrani, da bodo sodelovali v poučnih spletnih epizodah. Avtor Luka Markus je z ekipo ustvaril  9 poučnih epizod. V vsaki epizodi se Erik znajde v zagati, ki jo s pomočjo babice uspešno reši. Epizode so Laganje, Zdrava prehrana, Strah, Čar glasbe, Meditacija, Kratkočasenje, Potrpežljivost, Vedenje in Reciklaža. Eriku nikoli ne zmanjka zanimivih vprašanj. Babica pa kot babica pozna vse odgovore. Seveda pa ji pri tem pomagajo prijatelji.

Epizode si lahko vedno znova ogledate na spletnem mestu www.spletnioder.si.

V epizodah so poleg ročnih lutk sodelovali še:

Babica: Alenka Tetičkovič
Erik: Luka Markus
Klara: Lucija Grm
Lutke: rocnelutke.si
Glasba: © Dejan Krajnc
Ideja: Luka Markus

 

Erik je predstavnik ročnih lutk proizvajalca Living-Puppets iz Nemčije. Ročna lutka ima 2 leti garancije, tako kot vse ročne lutke, ki se pojavljajo v epizodah. Ročne lutke upravlja Luka Markus, ki ima veliko izkušenj z upravljanjem lutk. Prav tako se je med večletnim izobraževanjem v tujini učil lutkarstva. Pa vendar se ne ustrašite. Upravljanje ročnih lutk je enostavno. Potrebno je le nadeti lutko no roko in začeti migati. Vesele urice z ročnimi lutkami vam želimo.

Epizode Babica in Erik

Babica in Erik – LAGANJE

Babica in Erik – ZDRAVA PREHRANA

Babica in Erik – STRAH

Babica in Erik – ČAR GLASBE

Babica in Erik – MEDITACIJA

Babica in Erik – KRATKOČASENJE

Babica in Erik – POTRPEŽLJIVOST

Babica in Erik – LEPO VEDENJE

Babica in Erik – RECIKLAŽA

Zelo smo veseli, da lahko sodelujemo v projektu Babica in Erik. V projektu sodelujejo različne ročne lutke Zob, Mravlja, psička Lulu, Megi, Zmaj, Samorog, Ptička Petra, Polarni medved, Pika polonica, Riba, Zebra, Želva, Duhec, Pošastke, Orka, Vampirček, Zajček Lojzi, Kosmati morski pes in čebelica.