Pooblaščeni uvoznik in distributer za ročne lutke living-puppets® in Kumquats®

Igra z lutkami je lahko zelo zabavna in poučna za vse starostne skupine. Otroci se z lutkami v večini primerov igrajo, pogovarjajo in razvijajo svojo domišljijo. Pri najstnikih in odraslih so lutke nekoliko manj v uporabi v vsakodnevnem življenju. Pa vendar se lahko uporabljajo kot pripomočki za premagovanje strahu ali pa kot animacija na raznih dogodkih. Lutke pa se seveda uporabljajo v večjih ali manjših lutkovnih gledališčih.

Lucija Ćirović je v Sloveniji znana kot igralka in lutkarka. Prepričani smo, da je trenutno najboljša slovenska ventrilokvistka. Zato smo skupaj z Lucijo posneli predstavitve ročnih lutk iz spletne trgovine rocnelutke.si.

Ker je upravljanje ročnih lutk zelo zanimivo, smo se odločili, da vam tokrat Lucija Ćirović predstavi, kako se upravlja veliko ročno lutko. Uporabila je ročno lutko Lucija. Lutka je velika 65 cm. Pri tej lutki lahko upravljate glavo in usta, ter obe roki.

Pa poglejmo, kako se je z Lucijo spoprijateljila njena soimenjakinja.

Z Lucijo smo posneli predstavitev 5 različnih ročnih lutk iz naše spletne trgovine.  Video posnetke si lahko ogledate na youtube kanalu ročnelutke.si

 

Lucija – velika ročna lutka

Miška sivka – nogavična ročna lutka

Volkec Hapsi – pošasta

Gripa Griza – puhasti lump

Zajček Lojzi – žival ročna lutka