Prenesi si:

Kako uporabljati ročne lutke

Ročne lutke lahko uporabljajo otroci in odrasli. Ročne lutke iz skupine Living Puppets® oživijo na zelo enostaven način.

Vse velike ročne lutke, človeku podobne lutke delujejo po enakem principu, ki je zelo enostaven: lutkar, ne glede na to, ali je otrok ali odrasla oseba, z lutko upravlja z rokami skozi odprtino na glavi.

Zahvaljujoč načinu “zložljivih ust” to deluje zelo enostavno in je zelo zabavno.

Lutkar enostavno upravlja lutko z eno roko. Seveda lahko z lutko upravljate tudi z obema rokama in tako dvigujete stvari, ploskate ali mahate.

Zaradi številnih različnih možnosti je igranje z ročnimi lutkami nova in vznemirljiva izkušnja. In ne bojte se. Nikoli niste prestari za pravo ročno lutko.

Z ročnimi lutkami, kot prijatelji, lahko doživite marsikaj. Z njimi se zabavate in se naučite marsikaj. Naše lutke so že dolgo stalnica v vrtcih, šolah ter različnih terapevtskih in izobraževalnih ustanovah.

Ne glede na to, ali gre za smešen izraz obraza ali izrazno kretnjo – ročne lutke je mogoče znova in znova odkrivati ​​in vas in vaše otroke presenetijo z neskončnim repertoarjem igralnih možnosti.

Vse ročne lutke so seveda izdelane iz visoko kakovostnih materialov.

Večina lutk je pralna pri 30°C ali pa jo lahko obrišemo z vlažno krpo ali razkužilom. Zaradi fantastične kakovosti so ročne lutke iz skupine Living Puppets® prijatelji za vse življenje!

Ročne lutke so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Za vsakogar se najde ta prava ročna lutka.

Odpri pogovor
1
Potrebuješ pomoč?
Scan the code
Zdravo 👋
Kako lahko pomagamo?